Ancelotti beundrer Ferguson

Sidste år kom Ferguson sejsrigt igennem fire ud af fem kampe mod Ancelottis Chelsea, blandt andet i Premier League og Champions League. Netop nederlaget…

Sidste år kom Ferguson sejsrigt igennem fire ud af fem kampe mod Ancelottis Chelsea, blandt andet i Premier League og Champions League.

Netop nederlaget til United i Champions League-kvartfinalen var en af de omstændigheder, som endte med at koste italieneren jobbet. Skal man dog tro Ancelotti selv, bærer han ikke nag. Tværtimod.

Det har længe været offentligt kendt, at Ancelotti er stor beundrer af Guus Hiddink, som han i øvrigt i 2009 erstattede på trænerposten i Chelsea. Da han i interviewet med den anerkendte italienske avis bliver spurgt, om Hiddink stadig er hans favorittræner, svarer han:

”Ja… eller måske ikke. Jo længere tid der går, desto mere forelsker jeg mig i Ferguson.”

Da han bliver bedt om at uddybe, siger han:

”Han er en unik træner. Han styrer ikke træningspassene direkte, men uddelegerer meget ansvar. Han har en fantastisk trænerstab.”

”Han forstår spillet, som kun få andre gør det. Under ham vil alle spillere forbedre sig, som vi har set det med Ashley Young. Han er heller ikke bange for at bringe unge spillere op gennem hierakiet, som vi har set det med Tom Cleverley.”

”Endeligt, og vigtigst for mig, er han en fantastisk person og han er meget ydmyg”, slutter Ancelotti.

Forrige artikel

Er Rio den næste Beckham?

Næste artikel

Agent: Rio skal ingen steder

ANNONCE