Ancelotti: Kender ikke Di Marias fremtid

Carlo Ancelotti erkender, at han ikke ved, om Angel Di Maria er i Real Madrid i næste måned.

Angel Di Maria er længe blevet rygtet væk fra Real Madrid, og argentinerens fremtid på Santiago Bernabeu er usikker. 

Sådan lyder det nu fra Real Madrid-manager Carlo Ancelotti, der dog ikke er meget for at svare på spørgsmål om, hvorvidt en handel er under opsejling. 

– Jeg ønsker ikke at komme ind på dette emne, så jeg mister fokus på morgendagens kamp (Super Cuppen mod Atlético Madrid, red.). Di Maria er til rådighed ligesom alle de andre. Måske starter han inde, måske gør han ikke, og han har flere muligheder, men det er tilfældet med alle, siger Ancelotti ifølge The Express og fortsætter. 

– Jeg ved ikke, hvad Di Maria har besluttet sig for. Men jeg ved, at han træner, og at han kan hjælpe os under kampen i morgen. Tingene vil fortsætte på samme måde indtil den 31. august, derefter vil der blive ryddet op, og så bliver tingene normale igen. 

26-årige Di Maria er i løbet af de sidste par uger blevet sat kraftigt i forbindelse med Manchester United. 

Det sker, efter franske PSG har trukket sig fra kampen, da de noget overraskende ikke kunne matche Real Madrids økonomiske krav. 

Flere medier skriver mandag, at United er klar til at betale op mod 100 mio. pund for landsholdsspilleren – et beløb, der både dækker over en transfersum til Real Madrid og en lønpakke til Di Maria. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Meulensteen: Langtrukken United-forvandling

Næste artikel

Van Gaal: United mit sidste job

ANNONCE