Ander Herrera: Jeg vil gerne dedikere trofæet til ofrene

Ander Herrera blev kåret til den officielle Man of The Match, og går i sine medspilleres fodspor og dedikerer trofæet til mandagens ofre.

Ander Herrera blev kåret til den officielle Man of The Match af “The UEFA Technical Team”, og dedikerer, ligesom mange af sine holdkammerater, sejren til ofrene for mandagens tragiske hændelse i Manchester.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Herrera, der tabte finalen i 2012 til Atletico Madrid, var ovenud glad for at have vundet trofæet.

– Vi er meget glade! Et europæisk trofæ vinder man ikke hver dag, og jeg tabte finalen for fem år siden, så jeg er meget, meget glad. Udtalte Herrera indledningsvis på det efterfølgende pressemøde.

– Men jeg vil gerne dedikere trofæet til ofrene. Det her er bare fodbold, men hvad der skete for to dage siden, var bare forfærdeligt.

Herrera, der netop lige er blevet overrakt Sir Matt Busby Player of the Year, har haft en stor indflydelse på sæsonens succeser.

– Motivationen er altid stor, når man tager United trøjen på. Forpligtelserne er ligeledes store, da vi repræsenterer den største klub i England, og en af de største i verden.

– Vi ved, vi kunne have gjort det bedre i Premier League, så at slutte sæsonen med tre trofæer er fantastisk.

Mandagens hændelse i Machester har haft stor indflydelse på spillerne op til kampen.

– I går morges var vi alle knuste. Vi var meget, meget kede af det. Når du skal vælge mellem fodbold og liv, har du ikke noget valg.

– Det var svært for os at træne i går, men Mourinho fortalte os, at det eneste vi kunne gøre, var at vinde dette trofæ for dem. Det er dog bare en fodboldkamp og et trofæ, men kan vi gøre det mindste for at hjælpe dem, så gør vi det.

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United og Mourinho slutter sæsonen af med sit tredje trofæ

Næste artikel

United & City støtter ofrene

ANNONCE