Anson: United er i god form

Den afgående kommercielle direktør på Old Trafford Andy Anson blev tidligere i dag præsenteret som den kommende leder for verdens største tennisforbund…

Den afgående kommercielle direktør på Old Trafford Andy Anson blev tidligere i dag præsenteret som den kommende leder for verdens største tennisforbund ATP.

Hans beslutning om at stoppe i United ledte straks til spekulationer om, hvorvidt beslutningen havde noget med Glazer-familien at gøre, da han tidligere har været offer Glazer-familiens kynisme, som da de smed ham ud af bestyrelsen inden deres endelige overtagelse kom.

Supporterere har herefter opfordret Ansom om at tale frit fra leveren, men dette lader sig vente på sig – ikke overraskende, når han først forlader United til februar.

“Manchester United er i en fantastisk form, både kommercielt og på banen. Det er en god tid at være i klubben, og jeg kan forsikre alle om, at det vil fortsætte sådan i lang tid frem. Ingen skal have bekymringer om det,” udtaler Anson, som forklarer sin beslutning om at forlade Old Trafford ved, at han simpelthen havde ambitioner om en større stilling.

Anson var inden stillingen på Old Trafford kendt som en stor United-tilhænger, og han ser nu frem til et supporterliv uden jakkesæt.

“Jeg forlader måske klubben på en måde, men jeg vil stadig komme her hver uge som sæsonkortholder. Det bliver ret fedt at møde op i mine jeans og skrige af dommeren uden at holde mig igen,” fortæller Anson til AP.

Han anser selv sin tid i United som en succeshistorie.

“Da jeg først ankom her udlagde jeg en detaljeret strategisk plan, og vi har sat krydser ved alle punkter, hvilket jeg er stolt af.
Med henblik på at have en global kommerciel partner, så kan man ikke finde en bedre partner end AIG.
Vi er kommet igennem udbrudsklausulen med Nike, så de bliver her til 2015, hvilket er godt.

Efter hvad OldTrafford.dk erfarer, så vil Red Issue få et interview med Anson, når hans tid på Old Trafford er forbi som kommerciel direktør i februar.

Forrige artikel

Kampen vises her, der og allevegne

Næste artikel

Opstillingen mod Everton

ANNONCE