Athletic: Solskjær har ændret mentaliteten og bragt flere specialister ind

Ifølge Andy Mitten fra The Athletic er der sket ændringer i kulissen, som nu også kan ses på banen.

Manchester United rammer i i gennemsnit 2,06 point per kamp, og på vej til at nå 78 point denne sæson. Det er tal, der underbygger de ændringer, som The Athletics Andy Mitten mener, at Ole Gunnar Solskjær indtil videre har bragt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I en stor artikel, der kan læses her(kræver abonnement), går Manchester United-i dybden med, hvor der er sket forbedringer både på og uden for banen.

Hvor forgængeren José Mourinho foretrak at bygge sit United-hold op omkring allerede etablererede profiler, har nordmanden valgt at gå en anden vej med yngre, ikke færdigudviklede spillere, som kan illustreres ved indkøb som Aaron Wan-Bissaka, Daniel James og Facundi Pelistri, peger Andy Mitten på.

Journalisten mener, at det følger den linje, som Ed Woodward fortalte om sidste år omkring et ‘cultural reboot’, som der var behov for, men for nogle fans mest af alt lød en smule vagt. Der kan dog sættes flueben ud for flere indkøb end ikke, mener Andy Mitten.

Slutteligt giver Mitten et indblik ind i maskinrummet på præstations og analyseafdelingen, som har været under heftig kritik de senere år. Her er der blevet hentet specialister ind.

Martyn Pert er blevet hentet ind som en slags mentaltræner for spillere i udkanten af truppen, der skal holdes skarpe. Pert brugte som led i sin uddannelse tid i Argentina på at studere Marcelo Bielsas metoder.

Udover det er Andrew Meredith kommet ind som Head of Data fra St. Pauli, og han arbejder sammen med Paul Brand og Richard Hawkins, der er Head of Perfomance. Derudover er David Horrocks bragt ind, og han bruger tid på at få inspiration fra andre sportsgrene i forhold til, hvordan atleter der bliver trænet i at performe bedst muligt.

Det er alle navne, som ikke lyder stor genklang i offentligheden, men ifølge Andy Mitten er der en følelse af, at flere af dem er bredt anerkendt som værende hamrende skarpe.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Skotsk fodboldgeni tiltræder trænerteamet

Næste artikel

Managerekspert giver tre United-tips til dit drømmehold

ANNONCE