Managerekspert giver tre United-tips til dit drømmehold

Vi har taget en snak med Frederik Ingemann fra Klubhuset og spurgt ham, hvilke Manchester United-spillere man skal hente til sit Premier League-managerhold på holdet.dk.

Om en uge bliver forårsspillet af Premier League Manager på holdet.dk skudt i gang. I den forbindelse har vi taget fat i managerekspert, Frederik Ingemann, som til dagligt leverer friske tips til managerspillene på Klubhuset og hos Ekstra Bladet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I denne artikel peger Frederik på, hvem han tror, der kan gå hen og blive forårsspillets svar på Eric Cantona, Chicharito og Alexis Sanchez.

Anbefalingerne skal ses i et managerperspektiv, hvor spillerne eksempelvis ikke får point for tacklinger, et stort løbepensum eller vundne hovedstødsdueller.

”Sæsonens Cantona”: Henter du denne spiller til din klub, kan han sikre dig guld. Få ham før dine rivaler! Et decideret must have – eller det tætteste vi kommer derpå.

BRUNO FERNANDES.

– Portugiseren har været den mest vækstende spiller i begge udgaver af Premier Manager efter sin ankomst til United. En titel Mohamed Salah ellers sad tungt på i de foregående udgaver af managerspillet. Derfor er det også lidt overraskende, at Fernandes ”kun” koster 9 millioner. Som en ekstra fjer i hatten skal United to gange i aktion i managerspillets anden runde, fortæller Frederik.

”Chicharito-anbefalingen”: En billig spiller som ikke har vist det store i forrige managerspil. På samme tid også en lottokupon, der kan vise sig at blive en stor gevinst. 

EDINSON CAVANI.

– Det mest nærliggende er nok at sige Eric Bailly til 2.5 millioner, men bider han sig fast i startopstillingen, er han nærmere et must – og hvis ikke, er Bailly slet ikke interessant. Derfor vil jeg i stedet pege på Edison Cavani, som er den spiller, jeg er allermest spændt på i den nye omgang Premier Manager. På knap fem timers PL-fodbold har den garvede angriber scoret tre mål og præsteret cirka tilsvarende expected goals. Det bringer ham på 0,93 xG per 90 minutter, hvilket er flest af alle i Premier League. Holder Cavani dampen oppe, og kan fysikken omsider holde til mere fast spilletid, tror jeg på, at uruguayeren kan blive forårets mest scorende spiller, fortæller Frederik.

”Alexis Sanchez’en”: En spiller i den høje prisklasse, som kommer til at floppe. Brænd ikke nallerne på ham, men find i stedet en anden spiller til dit hold.

AARON WAN-BISSAKA OG SCOTT MCTOMINAY.

– Der er i sagens natur mange, man ikke skal købe. Iblandt de spillere, som jeg forestiller mig, nogen overvejer, vil jeg dog pege på Aaron Wan-Bissaka. Modsat det engelske Fantasy Premier Manager er Wan-Bissaka ikke nogen pointmaskine i Premier Manager, da tacklinger ikke belønnes her. Selvom McTominay kort før jul diskede op med to scoringer på få minutter mod Leeds, gør jeg mig heller ingen illusioner om, at han bliver aktuel i managerspillet, fortæller Frederik.

Har du endnu ikke tilmeldt dig vores interne gruppespil på OldTrafford.dk, kan du gøre det her.

Følg Frederik på Twitter, hvis du ønsker flere tips og tricks til managerspillene.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Athletic: Solskjær har ændret mentaliteten og bragt flere specialister ind

Næste artikel

Sir Alex hylder Rashford og Mata for præstationerne uden for banen

ANNONCE