Rooney vil gøre alt for United-trænerjobbet

Wayne Rooney afslører, at han vil gøre alt for at lande trænerjobbet i Manchester United en dag.

I skrivende stund er Wayne Rooney i gang med en nær umulig trænermission i Derby County, hvor han skal forsøge at holde traditionsklubben oppe i Championship efter de fik frataget hele 21 point i denne sæson grundet finansielle problemer.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men United-legendens trænerambitioner ligger langt længere oppe end i bunden af den næstbedste engelske række.

– Jeg vil være Manchester United-manager. Jeg ved, jeg måske ikke er klar nu, men jeg vil gøre alt for, at jeg en dag kan blive det. Hele grunden til, at jeg blev træner, er for at blive manager i klubben, siger Rooney i et interview med The Sun ved en fornem black tie-begivenhed i Manchester i weekenden.

“Jeg håber, at Marcus Rashford får sit f*cking hoved ud af røven”

Når man kalder Wayne Rooney for en Manchester United-legende – i en klub, der ellers har nok af dem – tager man ikke munden for fuld. Englænderen har med sine 253 United-mål æren af at være den spiller med flest mål for klubben.

– At slå rekorden og blive Uniteds alletiders målscorer er helt utroligt, sagde Rooney – formelt oversat.

Her forholdt Wayne Rooney sig også til, hvem han synes, der skal slå hans rekord, og han håber, at det er én, der i øjeblikket overvejer sin United-fremtid, der slår den.

– Jeg håber, at Marcus Rashford får sit f*cking hoved ud af røven og slår min rekord. For han er jo en Manchester-dreng.

Uenigheder med Roy Keane, irriterende Cristiano og “Fuck af, Ferguson”

I samme ombæring blev Wayne Rooney også bedt om at forholde sig til sin spillerkarriere i Manchester United. Heriblandt en konfrontation med Roy Keane, da Rooney var helt ung og grøn i United.

– Vi mødte Newcastle ude, og Roy så rugby. Da han gik ud af rummet, satte jeg X Factor på og gemte fjernbetjeningen. Han kom tilbage og spurgte, hvem der ændrede kanal. Jeg sagde: “Det ved jeg ikke.” Han gik hen til stikket, trak det ud og sagde, at ingen måtte se noget.

– Ved midnat sov jeg, og der lød et brag på døren. Det var vagter, og Roy sagde, “hvor er fjernbetjeningen?”.

– Næste morgen gik vi ned for at spise morgenmad, og jeg står ved siden af Roy. “Jeg sagde: ‘Roy, er du okay kammerat? Fandt du den fjernbetjening?’ Han sagde: ‘Hvad fanden har det med dig at gøre?’

– Roy er ikke alles kop te, men jeg kan virkelig godt lide ham, siger Rooney.

En anden, Rooney skulle forholde sig til, var tilbagevendte Cristiano Ronaldo. En portugiser, der er en af allertiders bedste fodboldspillere, men som Rooney ikke altid var stor tilhænger af, selvom han naturligvis var en fremragende spiller.

– Ligeså god, Cristiano var, ligeså irriterende var han at spille sammen med. I dag er han nok ikke ligeså god som dengang, men han er sikkert ligeså irriterende, griner Rooney.

Og så var der selvfølgelig ham, der må formodes at være Rooneys største træneridol, Sir Alex Ferguson. Ferguson ringede til Rooney som helt ung for at overbevise ham om et skifte til United, men det var ikke en prompte, positiv reaktion, skotten fik fra Rooney.

– Sir Alex Ferguson forsøgte at hente mig, da jeg var 14. Han talte i telefon med mine forældre. De sagde: “Alex er i telefonen, Manchester United vil købe dig”. Jeg sagde: “Sig ham, at han skal f*cke af. Jeg vil gerne spille for Everton.”

– Men som tiden gik, vidste jeg, at jeg skulle spille for Alex Ferguson. Grunden til, at jeg skrev under for United, var Alex Ferguson, afslutter Rooney.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
35
Shares
Forrige artikel
Kane udligner mod United

Athletic: United jagter angriber - Kane er fortsat på radaren

Næste artikel

Van Gaal advarer landsmand: Tag ikke til "forretningsklubben" United

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
35
Share