Athletic: United overvejer ikke Pochettino

Der har tidligere været diskrete samtaler mellem Pochettino og United-repræsentanter, men den netop fyrede manager bliver ikke overvejet på Old Trafford.

Skriften stod på væggen, men alligevel kom det som et chok, da Mauricio Pochettino tirsdag aften fik en fyreseddel i Tottenham. Den argentiske manager har længe været et emne i Manchester United, men han er det ikke i skrivende stund, erfarer The Athletic.

Interessen har været stor fra Uniteds side, og ifølge The Athletic har et møde mellem Pochettino og en højtstående ‘Senior United Official’ også tidligere fundet sted ved en motorvejsafkørsel på M25 (motorvejsring om London, red.). 

Her skulle de to parter have haft indledende samtaler om eventuelle ønsker ved et muligt samarbejde.  

I skrivende stund tror United-ledelsen dog så meget på Ole Gunnar Solskjærs vison for klubben, at den altså ikke overvejer at skifte ham ud med den fyrede Tottenham-manager.

Da José Mourinho for godt et år siden blev fyret i United efter en dårlig sæsonstart, var den helt store favorit som næste permanente United-manager netop Pochettino, men Solskjær imponerede som bekendt stort, og kunne derfor skifte sin midlertidige titel ud med en permanent.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

LEGO bliver officiel United-partner

Næste artikel

Solskjær giver skadesupdate: McTominay og Rojo ude

Relaterede artikler
Total
0
Share