Atletico skulle have afvist United-bud på Torres

Den katalanske avis, El Mundo Deportivo, mener idag, at Manchester United skulle have forsøgt, at købe Atletico Madrids spanske stortalent, Fernando…

Den katalanske avis, El Mundo Deportivo, mener idag, at Manchester United skulle have forsøgt, at købe Atletico Madrids spanske stortalent, Fernando Torres, for intet mindre end 245 millioner kroner.

Avisen hævder endvidere, at Diego Forlan skulle være en del af den handel, som United forsøgte sig med for blot få dage siden.

Hvis avisens kilder taler sandt, så skulle Manchester United altså ikke være færdige med, at forstærke offensiven på trods af købet af Louis Saha i januar måned.

Torres har allerede scoret 13 mål for Atletico i denne sæson, og vurderes til, at være et af de største talenter i spansk fodbold længe, på højde med spillere som Joaquin og Jose Reyes.

Atletico Madrid vil gerne beholde den unge angriber, som hævdes at blive Rauls afløser på det spanske landshold.
Selvsamme Raul startede oprindeligt sin karriere i netop Atletico Madrid inden han skiftede til Real Madrid.

Torres har også været et mål for Chelsea, men klubben afviste i starten af februar alle rygter omkring dette og bedte samtidig klubben om, at blive i England eller købe spillere i Rusland.

Forrige artikel

Omkring Cristiano Ronaldo

Næste artikel

Ryan Giggs chat på UEFA.com

ANNONCE