Avis: Ferguson med i ansættelsesproces

Sir Alex Ferguson vil igen blive spurgt til råds omkring en ny manager, men han får ikke det sidste ord denne gang.

David Moyes var først og fremmest Sir Alex Ferguson valg som manager i Manchester United. 296 dage varede ægteskabet blot.

Ifølge flere engelske medier har Ferguson for flere måneder siden blankt erkendt sin fejl, og skotten får nu en ny chance for at sætte navn på en mand værdig til at overtage styringen af Uniteds bedste mandskab.

Ferguson er en del af det panel, som United har nedsat i jagten på at finde Moyes’ afløser. Men der er en væsentlig forskel fra tidligere; denne gang kan Ferguson kun indstille kandidater. Beslutningen om, hvem som skal være Uniteds næste manager træffes suverænt af Ed Woodward og Glazer-familien. Det skriver The Guardian.

United har allerede lagt nogle af kriterierne til en ny mand i sædet. Erfaring ligger højt på kravspecifikationen til næste United-manager, hvorfor en permanent ansættelse af Ryan Giggs på dette tidspunkt er fuldkommen udelukket uanset resultaterne i de næste fire kampe.

United finder det ikke besværet værd at gå efter hverken Jürgen Klopp eller José Mourinho. I stedet hældes der til Louis van Gaal, der som den hidtil eneste ikke har lagt skjul på, at jobbet interesserer ham. Dog holdes der samtidigt et vågent øje med Real Madrids sæsonafslutning i håbet om, at Carlo Ancelotti bliver ledig på markedet.

Mens vi venter hedder manageren Ryan Giggs. Han får sin debut i lørdagens hjemmekamp mod Norwich

 

Forrige artikel

Avis: Sådan forløb den dramatiske dag

Næste artikel

Fergie hentede inspiration hos van Gaal

ANNONCE