Avis: Neymar åben for United-skifte

FC Barcelona-stjernen Neymar vil lytte til tilbud fra Manchester United, skriver The Guardian.

Da rygtet om Manchester Uniteds interesse først opstod, lignede det for mange endnu et typisk eksempel på, at den slags går i selvsving her i silly season. Men ifølge The Guardian er der mere hold i rygtet end som så. 

Avisen skriver således, at Neymar skulle være åben for muligheden for et skifte til United. Det skulle brasilianeren have fortalt sine venner, og United arbejder angiveligt på at hente ham allerede denne sommer, om end klubben formentlig må vente til næste.

Neymar har fortsat tre år tilbage af sin kontrakt i Catalonien, og han er en vigtig del af verdens måske stærkeste offensiv med Lionel Messi og Luis Suárez, men Uniteds størrelse og historie skulle appellere til ham. Det samme gælder muligheden for at spille i Premier League. 

The Guardian skriver desuden, at Ed Woodward ikke var i Barcelona i begyndelsen af ugen for at hente Pedro, som det ellers blev rapporteret vidt og bredt. I stedet var det for at arbejde på Neymar-handlen. 

Ifølge avisen er klubledelsen i England ganske opmærksomme på, at Neymars påståede interesse blot kan være endnu en spiller i rækken, der udnytter klubben til at presse prisen på en forlængelse med sin nuværende arbejdsgiver i vejret.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Docherty: Køb John Stones

Næste artikel

Memphis lærer af Rooney

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share