Avis: Ten Hag klar til at sælge stjerner

The Independent skriver lørdag at Erik ten Hag er klar til at skille sig af med flere af Manchester Uniteds stjerner.

Ifølge avisen, så er Erik ten Hag klar til at sælge Harry Maguire, Scott McTominay, Fred og Jadon Sancho over de kommende uger i det, de kalder en kickstart på at strømline Manchester United efter hollænderens ønsker.

Den hollandske manager menes at have truffet endelige beslutninger om, hvem han ønsker at beholde, i en situation der sammenlignes med Mikel Artetas første sommer i Arsenal.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Ten Hag ser at en gruppe fungerer optimalt, når alle er helt fokuserede og involverede, og at det er bedre at skille sig af med dem, der ikke indgår i langsigtede planer.

Her kommer blandt andet Harry Maguire ind i billedet. En spiller som United er klar til at sælge for 50 millioner pund, men som af andre interesserede klubber kun vurderes til 35 millioner pund. Dertil kommer englænderens høje lønkrav, som avisen forklarer er et gentagende problem for klubben når den sælger sine spillere.

Ifølge avisen er West Ham interesseret i Maguire, mens de har selskab med Newcastle United i interessen for Scott McTominay.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Fulham meldes interesseret i Fred, mens Jadon Sancho nævnes i forbindelse med Tottenham Hotspur.

Hvem ser du Manchester United bør skille sig af med denne sommer? Skriv din kommentar i feltet nedenfor.

4 kommentarer
 1. DDG er jo væk og Henderson skal også sælges, da ETH jo ikke vil give ham chancen.

  Maguire sælges til højest bydende (også gerne en lavere pris, så køberen har råd til hans løn)
  Bailly sælges
  Telles sælges
  Brandon Williams sælges
  Beek sælges
  Fred sælges og så behold Mctominay (kan ikke undvære begge to, uanset om de måske ikke helt holder niveauet til top 4, men midtbanen bliver for tynd, hvis begge sælges, især fordi ETH helst ikke bruger unge spillere. Mctominay er en fighter og kan altså sagtens lave vigtige mål)
  Sancho sælg, talentet bliver ikke til noget.
  Elanga sælges (Diallo kan sagtens erstatte de to fløje og nuppe deres bænkplads)

  Martial sælges.

  Sælges der en højre-back, så skal der én ind, så hellere beholde begge to, og brug pengene på en ny næste år, hvis de ikke rigtig udvikler sig i en positiv retning (Hvis vi bliver bedre frem ad banen og får mere boldbesiddelse, så får de andre heller ikke så mange kontra og chancer, så går det nok med de to)

 2. Sancho,Elanga,Martial, Fred og Beek. Mener vi bør beholde Maguire han gir point hver gang hans spil ik prangende men han må ha en stor indflydelse på holdet. Måske Eriksen vil ik få meget spilletid efter køb af Mount (en Fejl køb)
  LAUSE

 3. Enig i ovenstående.

  United bør indgå i forhandlinger med Tottenham omkring en sancho handel, hvis vi kan få Kane i retur. Jeg mener at en 1-1 handel vil være mulig givet aldersforskel og længden på deres respektive kontrakter.

 4. SM, det ville være en god ide at bruge Sancho, eller andre, i en byttehandel med Kane, men det vil på intet punkt blive en 1 til 1 handel.
  1. Levy er ikke til at handle med
  2. Levy sælger ikke til en anden PL klub, og slet ikke for penge under 1 mia…
  3. Er ikke så sikker på, at Kane vil spille for andre end Tottenham, i England, for hans ære skyld (også selvom han kan slå Shearers rekord, så hellere blive i Tottenham)
  4. Kanes værdi, sættes højt af Tottenham, fordi de ved, der er klubber uden for England, som vil betale en pris over 600 mio, uanset hans alder og kontraktsituation
  5. Sanchos værdi er, i mine øjne, under 250 mio på nuværende tidspunkt. Han har vist meget meget lidt kvalitet på banen, er psykisk ustabil og ikke gearet til PL. Så klubben må enten forsøge at bygge ham op, eller tage et salgs-tab (ligesom med Maguire)

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Indlagt efter hjerneblødning

Næste artikel

BEKRÆFTET: David de Gea stopper i United

ANNONCE