Avis: Van Gaal sikker på Strootman-transfer

Den engelske avis The Telegraph skriver onsdag, at det i Louis van Gaals hoved blot er et spørgsmål om tid, før Kevin Strootman skifter til Manchester United.

Siden Louis van Gaal satte sig i managerstolen i Manchester United har der været vedvarende rygter om, at van Gaal skulle være interesseret i sin landsmand Kevin Strootman, der spiller for AS Roma. Nu tilføjer The Telegraph endnu et kapitel til Strootman-sagaen.

Telegraph-journalist Mark Ogden, der hører til blandt de troværdige, skriver onsdag, at Louis van Gaal er overbevist om, at Kevin Strootman skifter til Manchester United i 2015. Udsagnet kommer i forlængelse af journalist og forfatter på en van Gaal-biografi Hugo Borst’s påstand om, at Roma-spilleren allerede havde givet United-manageren hånden på at skifte Roma ud med Manchester United.

Avisen skriver yderligere, at aftenens skæbnekamp i Champions League mellem AS Roma og Manchester City kan afgøre, hvornår den 24-årige midtbanespiller kan skifte. Ryger Roma ud, er det ifølge avisen muligt at hente hollænderen allerede i januar, men går Roma videre vil de angiveligt holde på Strootman indtil sommertransfervinduet.

Louis van Gaal blev spurgt om sin interesse i Strootman i sommers, hvortil han svarede, at han ville vente, indtil han kunne se, hvordan Strootman kom tilbage fra en alvorlig knæskade. Strootmans comeback kom i november, og i weekenden startede han inde for første gang i sæsonen.

Forrige artikel

Zidane er vild med United-lejesvend

Næste artikel

Smalling ude i to uger

ANNONCE