Bailly skadesupdate

Seerne af Elfenbenskysten-Rwanda fik sig en forskrækkelse, da Eric Bailly måtte lade sig udskifte efter en hovedskade, hvor det først frygtedes, at ivorianeren havde slugt sin tunge. Meldingen efter kampen fra Elfenbenskystens lejr lød dog, at Uniteds midterforsvarer heldigvis ikke var kommet alvorligt til skade.

Landsholdspausen har været hård ved Manchester United. Anthony Martial har således måtte trække sig fra den franske landsholdlejr på grund af en skade, det samme har Nemanja Matic fra serbernes ditto. Jesse Lingard måtte melde afbud til England og senest måtte også Luke Shaw forlade Englands lejr efter at have fået et slag. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Lørdag aften måtte endnu en United-spiller så melde sig til den absurd voksende liste af skadede spillere, da Eric Bailly faldt til jorden efter at have stødt hovedet sammen med en Rwanda-spiller. Hændelsen er blevet beskrevet som et grimt uheld, hvor Baillys medspillere først frygtede, at Uniteds 24-årige midterforsvarer havde slugt sin tunge. 

Meldingen efter kampen lød dog heldigvis på, at Eric Bailly ikke var kommet alvorligt til skade, selvom et billede af ivorianeren afslørede, at han havde fået en forbinding rundt om hovedet. 

Eric Bailly, som bar nummer 9 i kampen, nåede faktisk at komme på scoringstalven inden uheldet. Elfenbenskysten vandt kampen med 3-0. 

 

 

Forrige artikel

Mourinho vil have nyt job til sommer

Næste artikel

Daily Mail: United med i jagten på Hudson-Odoi

ANNONCE