Balague usikker på De Gea-skifte

Det er ikke nyt, at David de Gea bliver rygtet til Real Madrid. Men spørger man SkySports’ ekspert i spansk fodbold, Guillem Balague, så er han i tvivl om, om skiftet bliver en realitet.

Skal man tro mange rygter, så er David de Gea Real Madrid-målmand næste sæson. Flere medier har skrevet, at David de Gea angiveligt skulle have bedt José Mourinho om at få lov at skifte til den spanske hovedstad. Men den historie og de mange rygter betvivler Guillem Balague.

– Vil Real Madrid gerne købe De Gea? Ja, helt sikkert. Det der undrer mig er bare, hvorfor en klub som Manchester United skulle have en interesse i at sælge ham. De har ikke brug for penge. Jeg fornemmer mere, at der er en skjult agenda, siger Balague til SkySports.

– Der er mange rygter om, at De Gea er Real Madrid-bundet, men ifølge mine kilder er det ikke hans ønske.  Hvorfor skulle han forlade en af de største klubber i verden, en klub der er på vej op, for at komme til et hold hvor han vil tjene mindre, men hvor presset er større?

I stedet tror den spanske journalist, at det er de spanske medier, der forsøger at gøre Uniteds målmand usikker i et forsøg på at lokke ham tilbage til spansk fodbold.

– Det er ikke første gang, man ser, at de spanske medier laver dette nummer. De nøjes ikke kun med at skrive, at han gerne vil væk men faktisk, at han har taget skridtet og bedt om at komme væk. Efter hvad jeg har hørt, har han ikke bedt om et skifte.

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Startopstilling: Mata tilbage på bænken

Næste artikel

Mourinho: Spillerne er trætte

ANNONCE