Barnet giver United problemer

I Manchester United er der stor frygt for, at Liga Cup-kampen sidst i oktober skal udkæmpes på et gabende tomt Old Trafford grundet modstanderens ikke…

I Manchester United er der stor frygt for, at Liga Cup-kampen sidst i oktober skal udkæmpes på et gabende tomt Old Trafford grundet modstanderens ikke ligefrem voldsomme tiltrækningspower.

Derfor har United puslet med planer om et drastisk prisfald på billetterne til kampen, men desværre for United skal Barnet, da det er en cupkamp, ifølge reglerne have sin del af kagen fra billetindtægter. Og Barnet vil ikke have priserne sat ned.

United kan sætte billetpriserne for børn ned til 8 pund, mens Barnets fans formentlig glædeligt betaler de 27 pund, det koster at komme ind på Old Trafford. Til gengæld er det tvivlsomt om voksne uden sæsonkort er klar til at betale 36 pund (!) for at se folk som Nick Bailey og Giuliano Grazioli brillere for gæsterne.

Hvis ikke disse navne umiddelbart ringer for selv de mest fanatiske fodboldelskere, kan det nævnes, at der er tale om Barnets to mest træfsikre spillere. Så langt har de hver nettet fem gange i denne sæson for klubben fra The Underhill.

Forrige artikel

Rooney undskylder overfor Beckham

Næste artikel

Zokora-aftale måske tæt på

ANNONCE