Barthez har ingen problemer med Ferguson

Fabien Barthez er i denne sæson røget helt ud af Manchester Uniteds førsteholdstrup, hvilket må siges at være en overraskelse, da han de sidste par sæsoner har været Uniteds førsteholdsmålmand, men det har franskmanden ikke noget imod.

Dette er på trods af verserende rygter i England, om at den franske landsholdsmålmand har fået et dårligt forholf til Sir Alex ferguson, me det afviser Barthez.

“Der er ikke problemer med klubben for mig at se.
Jeg har ikke fået nogen forklaring af Ferguson, vi har ikke talt om det, og jeg føler ikke at jeg behøver at have en samtale med ham.
Folk mener at vi ikke har et godt forhold, men det er fuldstændig forkert. Vi har et godt forhold,” fortalte Barthez idag, ifølge Ananova.

Franskmanden er blevet afløst af den unge amerikanske målmand Tim Howard i år, men det er ikke noget problem:

“Jeg er 32 år. Jeg vil stadig gerne spille fodbold, men sådan er det.
Min nuværende situation er at jeg spiller for en stor klub, jeg repsekterer min manager 200 procent, he stoler på mig og forsvarer mig.
Hvad vil folk have mig til at gøre? At brokke mig? jeg føler ingen uretfærdighed eller frustrationer,” fortæller 32-årige Fabien Barthez, der på trods af hans situation i United stadig er at finde på det franske landshold, som spiller mod Cypern på lørdag.

“Jeg har ikke spurgt ham om hvorfor jeg er droppet. Hvis jeg ikke spiller, så har han sine grunde til det. Han træffer beslutningerne og jeg har intet at sige.
Jeg har fine betingelser både med ham og resten af staben,” afsluttede den franske Verdens- og Europamester.

Forrige artikel

OldTrafford.dk åbner for kampsektionen

Næste artikel

Boro og Spurs kampe ændret

ANNONCE