Barthez vil have tingene til at gå hurtigt

United målmanden snakker på nuværende tidspunkt med Marseille angående kontrakten. Kontrakten skulle binde ham i Marseille i 9 måneder.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Barthez som ikke har spillet for United siden kvartfinalen i Champions League mod Real Madrid vil gerne spille i Marseille og håber at aftalen falder på plads.

“Fra det øjeblik jeg viste, at forhandlingerne mellem Manchester og Marseille var i gang ville jeg gerne tilbage til Marseille i en fart.” sagde Barthez til Marseilles officielle hjemmeside.

“Det er en kontrakt, der når den er underskrevet, er varende i 9 måneder og derefter vil vi se hvad fremtiden bringer. Lige siden Marseilles anden målmand blev skadet har dette virket som en god mulighed for alle.”

Marseilles fans udtrykte deres support til den nuværende første målmand Vadran Runje, da de tabte til Strasbourg, men kroateren acceptere at han vil være nummer to efter Barthez.

“Det er klart, at jeg under disse omstændigheder, vil være nummer to.” sagde Runje.

“Det er op til mig selv at vinde pladsen tilbage, jeg kom ikke hertil for at sidde på bænken.”

Barthez mener ikke der vil opstå problemer mellem ham og Runje.

Om aftalen bliver en kendsgerning kræver FIFAs accept, da de skal tillade handlen fordi den finder sted uden for tranfer vinduets åbning.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United i kamp med avis

Næste artikel

Holdånden er på sit højeste

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share