Barton og Cisse advarer City

Mange fans er efterhånden begyndt at tælle ned til søndag kl. 16.00, hvor den skæbnesvangre sidste runde i Premier League spilles. Matchbolden ligger på…

Mange fans er efterhånden begyndt at tælle ned til søndag kl. 16.00, hvor den skæbnesvangre sidste runde i Premier League spilles. Matchbolden ligger på forhånd hos Manchester City, som “blot” skal have en sejr hjemme over Queens Park Rangers for at sikre sig mesterskabet.

QPR har dog også meget at spille for, da de kæmper for deres overlevelse. Holdets midtbanekriger Joey Barton, som tidligere har spillet for Manchester City glæder sig til opgøret.  

– Jeg kan ikke vente til kampen. Jeg kan ikke vente til at møde Manchester City, udtaler Barton til Sky Sport. 

City undervurderer QPR 

Joey Barton tror at Mancinis tropper måske vil undervurdere London-klubben. Det gør de ifølge Barton klogt i at lade være med. 

– De regner med, at vi møder op til en ordentlig afklapsning, og at de vinder ligaen. 

– Hvis det er deres attitude, så får de et chok. Det er 11mænd mod 11, og der kommer til at være tryk på. Jeg kan ikke vente, udtaler Barton. 

Cisse øjner Hughes’ hævn 

Den franskfødte angriber Djibril Cisse kom til QPR i januar, og har indtil videre markeret sig på både godt og ondt. Hans første periode i klubben har således både budt på flotte mål, og dumme røde kort.

Nu er han dog fuldt fokuseret på kampen mod Manchester City, hvor hans manager Mark Hughes kan få hævn over sin tidligere klub. 

– Det ville være en sød hævn for ham, udtaler Cisse til Sky Sport. 

– Jeg tror ikke han tænker på det – hans største bekymring er at sikre QPR’s overlevelse, men det ville være fedt for ham.  

Mark Hughes var træner i Manchester City i 2008-2009, før han blev afløst af klubbens nuværende træner Robert Mancini. 

 

 

Forrige artikel

United ude efter Crewe-talent

Næste artikel

Premier League tager ingen chancer på søndag

ANNONCE