– Bastian spiller fra start

Det ser ud til, at Schweinsteiger er blevet sin skade kvit og starter semifinalen for Tyskland.

Det har længe været tvivlsomt, om Manchester Uniteds tyske midtbanespiller, Bastian Schweinsteiger, kunne spille torsdagens semifinaleopgør mod Frankrig. Nu melder den tyske landstræner den 31-årige tysker klar. 

– Jeg har holdet klar oppe i hovedet. Bastian Schweinsteiger bliver helt sikkert klar til kampen, og han kommer til at starte kampen på midtbanen, sagde den tyske landstræner på pressemødet inden kampen. 

– Jeg har hele tiden sagt, at hvis han indgik på lige fod med de andre i træningen uden at mærke noget til det, så var han en sikker starter. Heldigvis for os har det været tilfældet.

– Han trænede med onsdag morgen uden nogen problemer, og han viste mod Italien, at han har styrken til at starte. Hans erfaring er essentiel for os, og jeg ser ham som en meget vigtig brik på banen på grund af stor rutine. 

Ud over Bastian Schweinsteiger har både Martial og Schneiderlin chancen for at komme i spil til aftenens semifinale. Målt ud fra de seneste kampe, er der dog ikke meget, der tyder på, at det kommer til at ske. 

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Di Marzio: United enige med Pogba

Næste artikel

Kampprogrammet for sensommeren er på plads

ANNONCE