Mourinho tiltalt af FA

Jose Mourinho er i dag blevet tiltalt af FA, efter portugiseren i går blev henvist til tribunen i kampen mod West Ham.

Et spark til en vandflaske, ser nu ud til at have bragt Jose Mourinho i yderligere problemer hos det engelske fodboldforbund. I dag har The FA nemlig tiltalt portugiseren, og der kan derfor nu vente et par nye karantænedage for Mourinho.

Det er anden gang i denne sæson Mourinho bliver tiltalt. For en måneds tid siden fik han en kamps karantæne og en bøde på 8.000 pund, efter han blev sendt på tribunen i opgøret mod Burnley.

Portugiseren har også været i problemer i forbindelse med kampen mod Liverpool i oktober, hvor Mourinho inden kampen kom med udtalelser om dommer Anthony Taylor. Det kostede ham dengang 50.000 pund i bøde.

Da det er anden gang Mourinho nu bliver tiltalt af FA, skal et panel nu afgøre straffen. Mourinho har indtil 1.december til enten at anerkende eller appellere tiltalen.

Bortvisningen af Mourinho skete umiddelbart efter Paul Pogba havde fået gult kort for film, hvilket fik Mourinho til at sparke til en vandflaske på sidelinjen. Et forseelse, der tidligere har kostet Arsene Wenger en tur på tribunen, med en efterfølgende undskyldning fra dommerforbundet.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rui Faria om Mourinho-udvisning: En del af spillet

Næste artikel

Bayern-boss: Schweini skal malke United

ANNONCE