BBC: United forventer ikke de Gea-salg

Ifølge BBC forventer Manchester United nu, at klubbens spanske stjernemålmand David de Gea stadig er i klubben, når transfervinduet lukker.

Da Louis van Gaal fortalte, at David de Gea ikke var en del af Manchester Uniteds trup til 1-0-sejren over Tottenham i lørdags, var der mange, der tolkede det som et signal på, at den spanske målmand var så godt som tabt for United.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er dog langt fra tilfældet. Ifølge BBC har forhandlingerne med Real Madrid nu nået et punkt, hvor Manchester United ikke længere forventer, at David de Gea forlader klubben i dette transfervindue.

Ifølge mediet vil United kun sælge de Gea, hvis Real Madrid betaler en rekordsum for en målmand (mere end de 32,6 millioner pund, som Juventus betalte Parma for Gianluigi Buffon i 2001), eller hvis Sergio Ramos er en del af handlen. Ifølge BBC’s kilder forventer United ikke, at hverken det ene eller det andet scenarie bliver en realitet.

Manager Louis van Gaal valgte ikke de Gea til truppen mod Tottenham, da han mente, at målmanden ikke var tilstrækkeligt fokuseret til at spille.

 

Køb den nye Manchester United-trøje her og få den leveret direkte til døren

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Jeg kan spille i midterforsvaret

Næste artikel

Carrick: Godt med konkurrence

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share