Carrick: Godt med konkurrence

Michael Carrick er ikke nervøs for sin plads, han er tværtimod glad for den større konkurrence internt.

Michael Carrick var en af sidste sæsons absolut bedste spillere, hvor holdet til tider så meget skrøbeligt ud uden hans tilstedeværelse på banen. Der er sket meget siden sidste sæson, og med indkøbene af Schneiderlin og Schweinsteiger ser holdet langt bedre ud på den centrale midtbane.

Man skulle måske tro, at Carrick var nervøs for den store konkurrence, der nu er opstået internt på holdet, men det er langt fra rigtigt, ifølge spilleren selv. 

– Det er slet ikke noget jeg har overvejet, og det har aldrig været et problem for mig. Vi fremstår nu som et langt stærkere hold, og nu må tiden vise, hvor gode vi faktisk er. Det er resultaterne, der skal tale for os nu, siger Carrick ifølge Sky Sports.

– Jeg tror, vi er ret glade for, hvor vi er på nuværende tidspunkt, men der er meget arbejde at gøre endnu. Vi har fået nogle gode spillere ind, virkelig gode spillere. Der har altid været den konkurrence internt, og det vil der også altid være i fremtiden. 

– Vi kan jo ikke alle spille samtlige kampe, og hvis vi kvalificerer os til Champions League, så kommer der rigtig mange kampe for os. Alle spiller for holdet, og det handler om at alle gør det så godt som muligt.

Carrick og resten af truppen skal på fredag en tur til Birmingham, hvor Aston Villa tager imod på Villa Park.

Køb den nye Manchester United-trøje her og få den leveret direkte til døren

Forrige artikel

BBC: United forventer ikke de Gea-salg

Næste artikel

LVG udtager spillere til Brugge-kampene

ANNONCE