Carrick: Godt med konkurrence

Michael Carrick er ikke nervøs for sin plads, han er tværtimod glad for den større konkurrence internt.

Michael Carrick var en af sidste sæsons absolut bedste spillere, hvor holdet til tider så meget skrøbeligt ud uden hans tilstedeværelse på banen. Der er sket meget siden sidste sæson, og med indkøbene af Schneiderlin og Schweinsteiger ser holdet langt bedre ud på den centrale midtbane.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Man skulle måske tro, at Carrick var nervøs for den store konkurrence, der nu er opstået internt på holdet, men det er langt fra rigtigt, ifølge spilleren selv. 

– Det er slet ikke noget jeg har overvejet, og det har aldrig været et problem for mig. Vi fremstår nu som et langt stærkere hold, og nu må tiden vise, hvor gode vi faktisk er. Det er resultaterne, der skal tale for os nu, siger Carrick ifølge Sky Sports.

– Jeg tror, vi er ret glade for, hvor vi er på nuværende tidspunkt, men der er meget arbejde at gøre endnu. Vi har fået nogle gode spillere ind, virkelig gode spillere. Der har altid været den konkurrence internt, og det vil der også altid være i fremtiden. 

– Vi kan jo ikke alle spille samtlige kampe, og hvis vi kvalificerer os til Champions League, så kommer der rigtig mange kampe for os. Alle spiller for holdet, og det handler om at alle gør det så godt som muligt.

Carrick og resten af truppen skal på fredag en tur til Birmingham, hvor Aston Villa tager imod på Villa Park.

Køb den nye Manchester United-trøje her og få den leveret direkte til døren

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

BBC: United forventer ikke de Gea-salg

Næste artikel

LVG udtager spillere til Brugge-kampene

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share