– Jeg kan spille i midterforsvaret

Daley Blind forholder sig til den lidt uvante position, han har spillet i starten af sæsonen.

Alle havde regnet med at se en ny verdensklassespiller til midterforsvaret, men indtil videre er der ikke hentet nye forstærkninger til en af de to postioner. Vi ved endnu ikke, om der kommer en ny spiller, men indtil videre er der ikke noget nyt under solen med snarlige forstærkninger. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Daley Blind har spillet i midterforsvaret i opstartskampene, og i kampen mod Tottenham var han således også at finde på den lidt uvante position. Han har tidligere optrådt i van Gaals famøse 3-mands forsvar, og da han fik chancen på de centale forsvarspladser under pre-season greb han chancen. 

Han har tydeligvis ikke den normale statur og fysik, som der normalt ses hos en midterforsvarer, men han understreger, at han blot ønsker at spille fodbold og ikke bekymrer sig så meget om postionen.

– Jeg vil bare spille fodbold, og det har jeg også sagt mange gange. Hvis i ser, hvor stor kvalitet, vi har på de andre positioner på holdet, så vil i vide, hvor stor kamp der er om en plads i startopstillingen, siger Blind til MUTV.

– Jeg fik en chance i midterforsvaret og gjorde mit bedste. Folk siger altid, at jeg hverken har fysikken eller højden til at spille der, men så prøver jeg i stedet for at bruge min spilintelligens.

Vi så i kampen mod Tottenham, hvordan Blind, sammen med resten af forsvaret og Romero, holdte Harry Kane fra fadet hele kampen. Det er en præstation, som han er tydeligt stolt af.

– Se på vores modstander den anden dag. Han er en fantastisk spiller. Normalt vinder Kane en masse hovedstødsdueller på den position, men det handler altså ikke kun om styrke dernede. Jeg synes, vi klarede opgaven flot. Vi fik et clean sheet, så jeg er meget tilfreds. 

Det bliver spændende at se, om Daley Blind starter inde i midterforsvaret i fredagens kamp mod Aston Villa.

Køb den nye Manchester United-trøje her og få den leveret direkte til døren

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hovsa, var det et beundrende blik, Kane?

Næste artikel

BBC: United forventer ikke de Gea-salg

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share