Bébé om United-skifte: Troede de tog pis på mig

Bébé drømmer om et comeback i Manchester United, men erkender, at han var lige så chokeret som resten af den ganske fodboldverden, da han blev købt i 2010.

Ud af det blå havnede den portugisiske kantspiller Bébé i sommeren 2010 på Old Trafford. Købt i Vitoria Guimaraes få uger efter, at han var blevet spottet i den tredjebedste portugisiske række.

Fra start blev der sat spørgsmålstegn ved Bébés kvaliteter. Han opnåede aldrig succes på Old Trafford, og selv var han da også overrasket over at ryge på lønningslisten i en af verdens største klubber.

– Det kom som et chok for mig. I ugen op til skiftet troede jeg de tog pis på mig. Så fandt jeg ud af, at interessen var seriøs. Jeg var overrasket, for jeg havde jo spillet i 3. division, og lige pludselig stod en af verdens største klubber og ville have mig. Det er ikke normalt. Jeg kan huske, at både mine holdkammerater og familie konstant ringede og spurgte, hvad i alverden der foregik, fortæller Bébé i et interview med Daily Mail.

Bébé har i et tidligere interview givet udtryk for, at hans mål er en dag at komme tilbage til United. Foreløbig gør han sig som  i spanske Rayo Vallecano, hvortil han er udlejet fra Benfica.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Everton – Manchester United

Næste artikel

Pereira udlejes til League 1-klub

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share