Beckenbauer: Guardiola kan frit vælge

Ifølge SkySports vil Josep Guardiola i næste uge fortælle mere om, hvad der skal ske, når kontrakten med Bayern München til sommer udløber.

Det er ikke gået mange forbi, at der er megen kritik af Uniteds manager Louis van Gaal. Spillet har længe været af ringe karakter, og den seneste tid har også resulterne svigtet. Udadtil virker det, som om manageren sidder sikkert i sit sæde, men flere engelske medier er begyndt at skrive mere om både Guardiola og Carlo Ancelotti, der senest var i Real Madrid.

Josep Guardiola har haft stor succes i både FC Barcelona og nu i Bayern München og er derfor et oplagt emne, når der tales ny træner i de store klubber. Spanierens kontrakt med den tyske storklub udløber til sommer, hvorfor han alt andet lige må være aktuel for flere. Selv udtalte han i aftes, at han i næste uge vil fortælle mere om sin fremtid.

– Jeg har ikke noget svar (på spørgsmål om sin fremtid, red.) i aften. I næste uge kan jeg give et klarere svar, udtalte manageren til tyske ARD ifølge SkySports.

Bayern Münchens ærespræsident, Franz Beckenbauer, har dog gerne villet udtale sig på Guardiolas vegne, og han åbner for, at spanieren vil være interesseret i alle klubber med stor global popularitet, og han nævner Manchester United som den klub, der muligvis er mest populær og samtidig som den klub, Guardiola måske er mest interesseret i.

– Pep er interesseret i alle de store klubber. Det er der ikke noget underligt i. Han kan selv vælge, og hvis man kigger på popularitet, så er Manchester United måske den største i verden, har tyskeren udtalt ifølge SkySports

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Rejsetilbud til Manchester United - FC Midtjylland

Næste artikel

De Gea: Stemningen i truppen fejler intet

ANNONCE