Beckham modtager britisk orden

Dronning Elizabeth gav idag David Beckham den æresfulde OBE(Of the British Empire) orden, da han idag besøgte dronningen til den specielle cermoni.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sammen med hans kone, Victoria, og hans forældre var han fløjet direkte til England efter han igår spillede Champions League-kamp for Real Madrid i en kamp, hvor englænderen selv kom på scoringstavlen.

OBE ordenen er en af de Englands fornemste og David Beckham dedikerede efter ceremonien denne æresfulde orden til hans både nuværende holdkammerater i Real Madrid, hans tidligere i Manchester United, hans fans og selvfølgelig sin familie.
Han var desuden også taknemmelig overfor det engelske landshold, hvor han er anfører på.

Det var blandt andet den britiske premierminister, Tony Blair, som anbefalede Beckham til denne fornemme titel og hans talsmand udtalte efter ceremonien sig således:

“Som kaptajn for det engelske landshold har David Beckham optrådt med stor gejst og har været en stor ambassadør for landet både på og uden for banen”.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United videre med spinkel sejr

Næste artikel

Saha er ikke til salg

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share