Bedragere med i Herrera-forhandlinger

De tre mænd, der skulle repræsentere United i Spanien, var angiveligt bedragere.

Der sker mange mærkelige ting på Deadline Day, men aftenens hændelser omkring Ander Herrera-forhandlingerne er dog noget af det mest bizarre. Ifølge The Guardian forsøgte tre bedragere at udgive sig for at repræsentere Manchester United i forhandlingerne om den spanske midtbanespiller. 

Avisen hævder, at den har fået bekræftet fra klubben, at de tre mænd ikke var officielle repræsentanter, men ingen ved, hvem de var. Udover at de ville have del i de mange penge, som handlen indeholdt.

– Detaljerne er lidt uklare, men jeg har lige fået bekræftet fra Old Trafford, at de mennesker, der var i Spanien, og som åbenbart forhandlede på klubbens vegne, ikke blev sendt af klubben og kan beskrives som bedragere, skriver The Guardians fodboldredaktør Daniel Taylor.

– Hvem i alverden de er, har jeg ingen ide om. Men de forsøgte tydeligvis at blive en del af handlen, og det er endt med at være pinligt for alle. Jeg har på fornemmelsen, at United er rasende. 

Han skriver desuden på The Guardians hjemmeside, at den officielle forklaring på sammenbruddet i handlen er, at United ikke havde held med at få Athletic til at sælge for under Herreras frikøbsklausul på 270 millioner kroner.

Forrige artikel

Måske: Manchester United lejer Fabio Coentrao

Næste artikel

Coentrão-lån gik i vasken

ANNONCE