Begge konger går imod Glazer

Denis Law var manden, som betagede mange mennesker, da han i 60″erne bombede løs for Manchester United. Af af disse mennesker blev netop fan af Manchester…

Denis Law var manden, som betagede mange mennesker, da han i 60″erne bombede løs for Manchester United.
Af af disse mennesker blev netop fan af Manchester United på grund af denne skotte, og han bakker nu op omkring supporternes kamp imod amerikanske Malcolm Glazer.

“Man kan undre sig over hvorfor disse folk vil ind. Er det bedre for klubben? Jeg er sikker på han ikke aner noget om fodbold, eller “soccer” som de kalder det, så når du kigget i dybden på det, så må penge være det eneste svar og det er selvfølgelig ikke godt,” udtaler The King om amerikaneren, og siger sig dermed enig med hans senere tronfølger i Manchester United, Eric Cantona, som forleden også langede ud efter Glazers intentioner i United.

“Mine følelserne vil altid være med supporterne. De bliver alt for ofte skubbet til side, men uden dem så vil ingen klub kunne overleve.
Hvis manden ved noget om fodbold, så er der ingen grund til at ændre på regimet i United. Hvordan kan du erstatte den mest succesfulde i spillets historie?” spørger Law undrende.

Bokseren Michael Brodie, som snart skal kæmpe om verdensmesterskabet i WBO fjervægt, er også gået ind i kampen mod amerikaneren.

“Jeg ville bokse gratis, jeg kunne få Glazer i ringen istedet for Harrison (kommende modstand, red.) og jeg ville give ham en ordentlig omgang klø for fansenes skyld.
Jeg er livslang United supporter og var sønderknust, da jeg hørte at Glazer, som er fuldstændig ligeglad med fodbold og supporterne, havde fået kontrol over denne historiske klub,” udtaler Brodie, som til Uniteds sidste hjemmekamp imod WBA fik lov til at betræde Old Traffords græstæppe for at modtage en hyldest fra Uniteds publikum inden han snart skal kæmpe om verdensmesterskabet.

“Supporterne har virkelig bakket mig op i kampen mod Harrison, og selv om jeg er i gang med forberedelserne til den største aften i mit liv, så er jeg stadig klar til at stå side og side med dem i kampen for at komme af med Glazer.
Lige siden jeg var dreng har min drøm været at vinde verdensmesterskabet og forsvare det på Old Trafford.”

“Jeg er nu tæt på titlen med kun Harrison stående i vejen, men nu ødelægger Glazer titel-forsvaret på Old Trafford, som jeg har drømt om altid.
Med hvert slag jeg slår mod Harrison, vil jeg forestille mig at det er Glazers ansigt istedet og det vil være motivation nok for mig til at vinde titlen,” lyder det fra den hårdtslående bokser.

Vi ønsker ham held og lykke mod Harrison.

Forrige artikel

United uden backs i FA Cup-finalen

Næste artikel

Protest i København på lørdag

ANNONCE