United uden backs i FA Cup-finalen

Argentinske Gabriel Heinze når ikke at komme sig over den ankelskade, som han pådrog sig på Old Trafford mod Newcastle i sidste måned. Samtidig er Gary…

Argentinske Gabriel Heinze når ikke at komme sig over den ankelskade, som han pådrog sig på Old Trafford mod Newcastle i sidste måned.

Samtidig er Gary Neville yderst tvivlsom, da han ikke træner for tiden grundet en lyskenskade. Sir Alex Ferguson udtaler til Sky Sports, at de vil forsøge at få Neville klar helt ind til det sidste minut, mens han har opgivet Heinze:

“Gaby har ikke lyst til at blive dømt ude endnu, men jeg kan ikke se ham spille, sådan som det ser ud.”

“Gary er et problem, fordi han ikke træner. Vi har læger til at kigge på ham, og vi vil give ham enhver chance, men det ser ikke godt ud.”

“Det er meget skuffende fordi de er begge rutinerede spillere. Jeg føler især for Gaby.”

“Han har været fantastisk for os i denne sæson. Han er en rigtig vinder, og han fortjener at spille, men jeg tror ikke han når at blive klar,” afslutter Ferguson.

Bedømt ud fra de seneste kampe, ventes det at Ferguson stiller op med Mikaël Silvestre på venstre backen som erstatning for Heinze, mens han sandsynligvis erstatter G. Neville med John O”Shea.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ferguson; Lad os spille kampen uden forstyrrelser

Næste artikel

Begge konger går imod Glazer

ANNONCE