Bekræftet: Maguire skifter til United og får en seksårig kontrakt

Manchester United har netop offentliggjort, at Harry Maguire skifter fra Leicester til Old Trafford. Den 26-årige englænder har fået en kontrakt, der løber til 2025 med option på et ekstra år.

Så blev det endelig officielt. Manchester United har købt Harry Maguire fra Leicester og afslutter dermed en af sommerens største transfersagaer. Det bekræfter de mandag på deres officielle hjemmesider og sociale medier. 

Den engelske landsholdsspiller har skrevet under på en seksårig kontrakt med mulighed for et års forlængelse. Transferprisen fremgår ikke af Uniteds pressemeddelelse, men prisen er ifølge engelske medier 80 millioner pund. Leicester skriver på deres hjemmeside, at de har modtaget et “rekordstort beløb”.

– Jeg er lykkelig for at have skrevet under for den her fantastiske klub. Jeg har virkelig nydt min tid i Leicester, og jeg vil gerne takke alle i klubben og deres fans for den fantastiske support, jeg har modtaget. Men når Manchester United banker på døren, så er det bare en utrolig mulighed, siger Maguire til manutd.com i forbindelse med skiftet.

– Efter mine samtaler med manageren (Ole Gunnar Solskjær, red.) er jeg begejstret for visionerne og planerne, som han har for holdet. Det er tydeligt, at Ole bygger et hold, der skal vinde trofæer, siger forsvarsspilleren. 

Maguire nåede at spille i Leicester fra 2017-2019. I den tid fik han 76 kampe og scorede fem mål. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Sky: Inter forbereder endnu et bud på Lukaku

Næste artikel

Solskjær: Maguire er en af de bedste forsvarsspillere i verden

ANNONCE