Bellion har tålmodighed nok

David Bellion bor nemlig med udsigt til Old Trafford, og han har i sinde fortsat at tørne ud for De Røde Djævle i mange år endnu, selvom den tidligere…

David Bellion bor nemlig med udsigt til Old Trafford, og han har i sinde fortsat at tørne ud for De Røde Djævle i mange år endnu, selvom den tidligere Sunderland-spillers lovende start på sæsonen aldrig er blevet fulgt op.

David Bellion, der kom fra Sunderland på fri transfer og efterfølgende kostede United to mio. pund i kompensation, ved, at han skal til at imponere Sir Alex Ferguson igen, hvis det skal blive til mere end fodbold på reserveholdet. Samtidig er Bellion dog sikker på, at Sir Alex ikke vil tøve med at give ham chancen på et eller andet tidspunkt.

“Man har stadig tillid fra Sir Alex, selvom han ikke siger det direkte til dig i et stykke tid, alt du må er bare at vente på det bliver din tur. For tiden er vi ganske uheldige med resultaterne, men det betyder stadig, at holdet er så stærkt, at alle og enhver skal kæmpe en vis del ud af bukserne for at være med,” udtaler den franske nummer 12 til MUTV.

Forrige artikel

Scholes frygter for at blive sat af

Næste artikel

Villa ude efter Smithy?

ANNONCE