Benfica: Intet nyt om QueirozzZzzZzz

Manchester Uniteds noget karismatiske assistenttræner Carlos Queiroz er blevet udråbt til favorit til at efterfølge Ronald Koeman som træner i Benfica….

Manchester Uniteds noget karismatiske assistenttræner Carlos Queiroz er blevet udråbt til favorit til at efterfølge Ronald Koeman som træner i Benfica.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Koeman annoncerede sit farvel til tidligere fodboldmagt i sidste uge og vil i næste sæson stå i spidsen for PSV Eindhoven.
Snakken i Portugal går nu på at det bliver Manchester Uniteds assistettræner som skal efterfølge Koeman efter han angiveligt skulle have afholdt forhandlinger med Benfica i går.

Benfica vil dog ikke kommentere rygterne.

Queiroz ahr været udskældt i Manchester United både blandt fans, journalister og angiveligt spillerne, men Sir Alex Ferguson har gang på gang holdt hånden over portugiseren, som nu skal vælge mellem et trænerjob i Benfica eller blive i rollen som nummer 2 i trænerstaben og håbe på at efterfølge Sir Alex, når han engang stopper.

“Benfica er en fantastisk institution som har en masse prestige.
Men lige nu er det svært for mig at afvise det ansvar, som jeg har med klubben jeg arbejder for,” udtaler Queiroz, som havde et mindre succesfuldt år som cheftræner i Real Madrid for 2 år siden.

På spørgsmålet om han vil efterfølge Sir Alex svarer portugiseren til RTP-N, at det vil være op til Glazer-familien.

“Vi arbejder på at få klubben tilbage som den dominerende magt som den var tidligere.
Manchester United er en meget anderledes klub. For 2 år siden var den børsnoteret, men i dag er den privatejet. Hvad ejerne beslutter nu og om 2 år er ikke til at gætte,” svarede Queiroz i interviewet.

Forrige artikel

Kontroversielle Calliste fyret

Næste artikel

McIlroy bliver boss i Morcambe

ANNONCE