Berbatov skifter til indisk fodbold

Den tidligere Manchester United-angriber Dimitar Berbatov har skrevet en 1-årig kontrakt med indiske Kerala Blasters. Han bliver blandt andet holdkammerat med Wes Brown.

Indian Super League har fået en ny stjernespiller. 36-årige Dimitar Berbatov, som indtil i går var kontraktløs, skal spille for Kerala Blasters i den kommende sæson. Det bekræftede hans agent i går. 

Den tidligere Manchester United-spiller har været på fri transfer, siden han forlod græske PAOK Salonika i juni 2016. Det er dermed mere end et år siden, han har været med i en officiel kamp. 

I Kerala Blasters bliver han genforenet med både Wes Brown, som også netop er skiftet til Indien, samt René Meulensteen, der træner holdet. 

30 millioner pund for ni år siden 

Det er snart et lille årti siden, at Dimitar Berbatov skiftede Tottenham og White Hart Lane ud med Old Trafford og den røde trøje. Sir Alex Ferguson købt ham tilbage i 2008 for den dengang rekordstore sum på 30 millioner pund. 

I United nåede bulgareren at vinde to Premier League-titler, spille 108 ligakampe med 48 mål til følge. Blandt andet et hattrick mod Liverpool i en 3-2-sejr i 2010. 

Her fra Oldtrafford.dk skal der lyde et kæmpestort held og lykke til Dimitar Berbativ med hans indiske eventyr. 

 

Læs mere om:

Forrige artikel

Neville antyder, at Martials mål er på en billig baggrund

Næste artikel

United møder Burton i Liga-Cuppen

ANNONCE