Berbatov stadig tilfreds i United

På trods af vedvarende rygter om at den bulgarske angriber skulle være på vej væk fra Old Trafford, insisterer Dimitar Berbatov selv på, at han er mere…

På trods af vedvarende rygter om at den bulgarske angriber skulle være på vej væk fra Old Trafford, insisterer Dimitar Berbatov selv på, at han er mere end glad for at tørne ud for Manchester United.

”Jeg er tilfreds her. Min familie er samlet i Manchester. Jeg hører folk beklage sig over vejret, maden og at der ikke er noget at lave, men sådan har jeg det slet ikke. Jeg spiller for en klub, jeg elsker, og det er det eneste, der betyder noget,” siger han til MUTV.

I samme interview fortæller bulgareren om sit skifte til Manchesters største klub, og at han var målløs, da hans agent, Emil Danchev, fortalte om interessen.

”Han ringede og sagde, at der var interesse fra Manchester United. Jeg sagde ’lad være med at joke,’ men han sagde, at han mente det alvorligt. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige. Når verdens største klub kontakter dig, er det virkelig stort, især når du kommer fra et lille land som Bulgarien,” siger Berbatov.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson: City er startet som forventet

Næste artikel

Syg Fletcher går glip af landskamp

ANNONCE