Besiktas: Det er vores beslutning

Efter at rygterne omkring Wout Weghorst er taget til, har spillerens nuværende klub udtalt sig – men det har Romano også.

Den hollandske angriber Wout Weghorst, der for tiden er udlejet fra Burnley til Besiktas, er sat i kraftig forbindelse med Manchester United og det har fået angriberens nuværende klub, Besiktas, til at udtale sig.

– Efter kampen med Kasımpaşa i Super Lig, var der behov for at komme med en udtalelse på grund af spekulative nyheder i medierne om vores fodboldspiller Wout Weghorst, starter Besiktas i en meddelelse og fortsætter:

– Påstanden om, at der er en exit-klausul i vores spillers kontrakt, der siger, at hans kontrakt kan opsiges mod en kompensation på 2,5 millioner euro (Cirka 18,5 mio. kr.) i tilfælde af et tilbud fra Premier League, er fiktiv. Nyheden om, at den pågældende spiller forlader holdet på tirsdag, er fuldstændig usand. Beslutningen vedrørende Wout Weghorst tilhører Besiktas, skriver den tyrkiske storklub inden den slutter af med, at de nok skal informere, hvis der sker nyt i sagen.

Tidligere på dagen var transferguruen Fabrizio Romano ude at sige, at Manchester United arbejder på en permanent løsning.

– Manchester United arbejder på at finde en løsning med Burnley og Besiktas for at få aftalen på plads. Både spiller og klub er forhåbningsfulde.

– Forhandlingerne fortsætter, da spilleren har gjort det meget klart; han ønsker ikke at misse en så stor chance. Erik ten Hag vil have ham, skriver Romano på Twitter.

Wout Weghorst har scoret otte mål i 16 kampe for Besiktas i den bedste tyrkiske række.

 

Forrige artikel

Maguire til Aston Villa?

Næste artikel

DailyMail: United indfører nyt lønloft efter Ronaldo-afgang

ANNONCE