Best sælger sine trofæer

Den bedste europæiske fodboldspiller 1968 og Årets fodboldspiller i England 1968 disse to titler lyder til at være mindeværdige udmærkelser, men ikke for George Best, som ligger inde med begge disse trofæer.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den store legende vil nemlig sælge disse to trofæer, som han vandt efter Europa Cup triumfen i 1968, og forventer at kunne tjene over 1.6 mio. kr. på hver af dem.

Det er dog ikke pengeproblemer, som er grunden til dette.
Jeg tænkte på at sælge dem for nogle år siden, men jeg vidste at fold så ville sige “han sælger dem kun pg.a. pengeproblemer”, men jeg behøver ikke penge, men det ville være rart at have dem,” fortæller El Beatle til Mail.

“Jeg har kigget på min families økonomi, og ved at sælge trofæerne, vil jeg kunne have penge til at more mig, mens jeg stadig lever,” kunne den 57-årige nord-irer fortælle.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Real Madrid tæt på Ron

Næste artikel

Jimmy Hill må til lommerne

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share