Betis-træner: En knockoutkamp er aldrig lukket

Real Betis’ træner Manuel Pellegrini mener, at Manchester United var spanierne overlegne i anden halvleg.

Der var vel sagtens klasseforskel, da Real Betis aflagde besøg på Old Trafford torsdag aften. Manchester United vandt med 4-1, og havde hjemmeholdet været skarpere havde det nok vundet med endnu mere.

Om en lille uges tid mødes de to hold igen i Andalusien, hvor Real Betis skal forsøge at indhente tre mål på de røde djævle. Det kan umiddelbart lyde som en svær opgave, men Betis’ cheftræner Manuel Pellegrini har ikke opgivet avancement.

– Jeg mener ikke, at en knockoutkamp nogensinde er ovre. Det bliver ikke let, men vi vil gøre, hvad vi kan, siger Betis-træneren ved pressemødet efter kampen.

Den chilenske cheftræner synes hans hold var godt med i kampen indtil 3-1-målet, hvor der efterfølgende kun var et hold på banen ifølge ham.

5 kommentarer
  1. Tja Pellegrini har jo ret i at det ikke er slut endnu, og derfor er det jo endnu mere ærgerligt at vi ikke lige puttede et par stykker mere ind i rusen, chancerne var der jo til at “dræbe” kampen inkl retur opgøret fuldstændigt allerede inden turen til Sevilla i næste uge.

Men mon ikke vi nok skal komme videre alligevel.

GGMU

2. Vi skulle helt sikkert have scoret et mål eller to mere, så den var helt lukket.
    Men jeg har alligevel meget svært ved at se Betis hente tre mål på os. Jeg håber, at Ten Hag giver flere reserver chancen.

1. Selver

Jeg er helt enig i at der godt kan bruges nogle reserver ude mod Betis, da vi bør kunne holde en tre måls føring selvom der nok vil være godt gang i stadion med 50.000 vilde Beticos på lægterne.

ETH må også indse at der er brug for rotation nu hvis vi skal holde hele vejen til mål i Premier League top 4 som er det primære mål nu..

Det bliver svært at sparer spillere mod Southamton på Søndag da den kamp skal vindes, så heller mod Betis og i FA Cuppen.

GGMU

3. Han skal jo tro på det, men det bliver en svær hjemmekamp for Betis, vi rejste os i anden halvleg, efter en 1-1 ved pausen hvor vi sluttede i tvivl, vi havde ikke været overbevisende i første halvleg og slagtet dem..🤷

Men det vi kommer med efter pausen er outstanding, total vindermentalitet, vi rejser os igen, og næsten for Betis til at ligne os mod Liverpool, en såret Bøffel på savannen, lige midt i løveflokken..
    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

4. Selvfølgelig kan det gå galt. Betis er ikke noget dårligt hold hjemme. Måske ikke så gode i år, som sidste år, hvor deres defensiv var noget bedre, men på hjemmebane kan alle hold rejse sig fra asken 💪 Heldigvis har Betis en rigtig vigtig kamp i ligaen, på udebane, så de kan ikke bare spare spillere. Vi kan godt spare lidt spillere. Give Garnacho og Pellestri chancen. Lade Lindelöf og Malacia spille. Tænker ikke vi kommer bagud 2,3-0 ved pausen med de spillere på holdkortet. De skal jo frem af banen, så kan vi slå kontra, og mon ikke vi kan score en pind mod det lidt tamme forsvar (jeg mener sagtens vi kunne have ført ved pausen). Jeg mener de skal op og score min 5 mål for at vinde denne kamp, og det sker ikke, uanset hvem vi stiller med nede bagved. ETH kan altid sende forstærkninger på banen ved halvleg, hvis det kniber. (Skrevet med fare for at undervurdere modstanderen) 💪⚽