Ten Hag: Vi gav fansene noget at supporte

Erik ten Hag er især stolt over indsatsen fra Wout Weghorst og Bruno Fernandes, der begge scorede i kampen.

Manchester United genrejste sig ovenpå ydmygelsen mod Liverpool, da de røde djævle sejrede 4-1 over Real Betis torsdag aften.

Erik ten Hag er tilfreds med indsatsen fra sit mandskab, som han mener gav fansene noget at juble over.

– Jeg synes, vi spillede godt i begge halvlege. Ved pausen skulle vi have været foran med 3-0, men en fejl gjorde, at det blev 1-1, siger United-manageren til den engelske tv-kanal BT Sport og fortsætter:

– Vi scorede nogle flotte mål og gav fansene noget at supporte, hvilket de gav os. Så vi er meget taknemmelige.

Hollænderen roser især sit holds attitude ovenpå sidste weekends svære resultat.

– Det er altid interessant at se, hvordan holdet reagerer efter et set-back. Det er ikke første gang i sæsonen, at vi slår tilbage på den måde. Dette hold har karakter, så stor kredit til holdet, siger Ten Hag.

Han glæder sig især over præstationerne fra Wout Weghorst og Bruno Fernandes.

– [Wout Weghorst] var så tæt på flere gange. Han har skabt chancer og mål for andre, så han fortjener det mål, siger United-manageren om sin landsmand, der torsdag aften scorede sit første mål på Old Trafford siden skiftet i januar.

– Bruno Fernandes var fantastisk. Han ledte holdet frem med sin kontrol og pasninger i kampen og scorede et mål.

Også indskiftningerne er Ten Hag tilfreds med.

– Jeg synes, de gjorde forskellen. Det så du ved de sidste to mål, vi laver, lyder det fra den hollandske manager.

2 kommentarer
 1. Fuldstændig fantastisk reaktion af spillerne i går, den store United Fønix fik rejst sig fra asken og bredt vingerne ud..💪👹

  Vi starter rigtig godt og man sidder med følelsen, af at det her det bliver stort, men så lige pludselig giver de slip på grebet, også kom udligningen og nervøsiteten bredde sig på banen, og i hjemmene rundt i verden, men heldigvis 1-1 ved pausen..🤩

  Så rejste Fønixfulgen sig for alvor, virkelig fedt at se den reaktion i anden halvleg, alle steppede virkelig op og leverede en rigtig god indsats i anden halvleg, der er i de grad flere spillere som som kan være stolte af deres præstation, især Fernandes som var så udskældt i søndags, men alt i alt en fantastisk reaktion på Søndagens sammenbrud..
  Sådan Boys..👹🤡🤡😯
  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. Jeg syntes vi kom stærkt ud til kampen og hurtigt bragt os foran Ved Rashford, men så var det som om gården gik lidt af ballonen og Betis fik kæmpet sig ind i kampen, da udligningen faldt fornemmede man at usikkerheden bredte sig lynhurtigt og fejl på fejl sneg sig ind, vi var heldige med at stolpen reddede os og stillingen var uafgjort ved pausen.

  Men ETH må have holdt en stærk “teamtalk” og justeret på taktikken i pausen for hjemmeholdet var “tanket” op til 2.halvleg fra start og fik relativt hurtigt sat sig på kampen igen, og så ser vi hvad mål betyder, scoringen til 2-1 frigjorde nerverne og så gik der derudaf over stok og sten, 3-1 dræbte Betis fuldstændigt og så var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse og den burde været endt med 6-1 til United.

  Men vi fik heldigvis rejst os efter Anfield.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Bruno Fernandes lod (næsten) fødderne tale

Næste artikel

Betis-træner: En knockoutkamp er aldrig lukket

ANNONCE