Billeder fra Christians tur til Manchester

Christian Frederiksen har været så venlig at dele hans minder fra hans seneste tur til Old Trafford i december.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På hans 9-dages tur fik de set intet mindre end 3 kampe og nød desuden opholdet i Manchester med tur til Uniteds træningsanlæg, Carrington, hvor han mødte spillere og der er også billeder fra kampene, som han så.

Du kan se hans billeder fra turen på nedenstående link. Der er samtidig også et link til hans oplevelser på turen, som han skrev på OldTrafford.dk, da han kom hjem.

Historien
Billeder (Det kan godt tage lidt tid at hente alle billederne)

Hvis du også ligger inde med billeder fra dine ture til Manchester eller i forbindelse med deres kampe, så er OldTrafford.dk villige til, at lægge dem på sitet, hvis dette ønskes.
Du bedes skrive en mail til webmaster@oldtrafford.dk for at få mere info herom.

Hvis du ligger inde med en historie om United, som du vil dele med os, så er vi også meget interesseret i at have den liggende på sitet.
Det kunne fx. være en tur til Old Trafford som i Christians tilfælde, eller det kunne være fra en helt anden oplevelse, som du mener har noget med Manchester United at gøre.
Du bedes sende historien til webmaster@oldtrafford.dk.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United spiller mindekamp imod amatørklub

Næste artikel

Både Middlesbrough og Everton bekræfter Butt interesse

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share