Blandet nyt på skadesfronten før PSV-braget

Nogle spillere er tilbage, mens andre er tilføjet skadeslisten. Louis van Gaal gav i dag en opdatering forud for kampen imod PSV Eindhoven.

Manchester United måtte stille op uden deciderede angribere, da de i weekenden gæstede Watford.

Memphis Depay var således den mest offensive spiller og det lykkedes da også for ham at score i kampen, men ellers var der langt mellem holdets naturlige angribere som Wayne Rooney, Anthony Martial og James Wilson.

Men når Manchester United onsdag aften tager imod PSV Eindhoven, så bliver det med et par forstærkninger i forhold til weekendens kamp.

– Rooney er klar igen og Martial og Fellaini kan spille, lød det fra Manchester Uniteds hollandske manager på dagens pressemøde forud for PSV-kampen.

Manchester United kan med en sejr over PSV sikre sig avancement til ottendedelsfinalen.

– Phil Jones og Ander Herrera spiller nok ikke. Det er for tidligt, så i alt har jeg fem spillere skadet, sagde Louis van Gaal med henvisning til de i forvejen kendte skadede spillere Luke Shaw, Michael Carrick og Antonio Valencia. 

Bastian Schweinsteiger deltog desuden ikke i dagens træning, men dette var en planlagt hviledag for den erfarne tyske midtbanespiller, der endte med at blive matchvinder i sejen over Watford.

Kampen imod PSV Eindhoven vises på 3+ klokken 20:45 onsdag.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

U21: Nederlag mod Norwich

Næste artikel

Luke Shaw skal scannes fredag

ANNONCE