U21: Nederlag mod Norwich

U21-mandskabet spillede en god kamp, men måtte indkassere et nederlag på 2-0 i Norwich.

Efter mere end seks måneder på sidelinjen, var Nick Powell i går tilbage på grønsværen, da Uniteds u21-mandskab ude mødte Norwich. Det blev til en lille times tid for Powell, der gjorde en ganske god figur på den offensive midtbane.

United havde i perioder rigtig meget boldbesiddelse og pænt spil, men stik mod spil og chancer var det hjemmeholdet der kom foran. Nordirske Kyle Lafferty bragede bolden ind bag Sam Johnstone til 1-0, og et kvarters tid blev det 2-0 ved Loza.

Flere af de unge talenter på u21-holdet har de seneste uger været med omkring førsteholdet. I går var der fuld tid til Tuanzebe og Borthwick-Jackson i midterforsvaret. Tuanzebe spillede en god kamp, mens Borthwick-Jackson til tider lige skulle tilpasse sig rollen i det centrale forsvar igen, efter en længere periode som venstreback.

Marcus Rashford kom ind for Nick Powell, og viste gode takter rent offensivt, med gode løb og han var involveret i flere gode opspil og muligheder. Og var markant mere involeret og farligere end Ashley Fletcher oppe i angrebet.

Nick Powell trænede her til morgen med Uniteds førstehold, ligesom flere andre af u21-spillerne fra i går gjorde. Men der er endnu et stykke vej tilbage for Powell, der nu har brug for kamptræning, før han for alvor igen kan vise sig frem for van Gaal og co.

UNITED: Sam Johnstone; Guillermo Varela, Alex Tuanzebe, Cameron Borthwick, Joe Riley; Devonte Redmond, Sean Goss, James Weir, Nick Powell (55′ Marcus Rashford), Joshua Harrop; Ashley Fletcher (68′ Matthew Willock).

Reserver: Kieran O’Hara, Oliver Rathbone.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United - PSV

Næste artikel

Blandet nyt på skadesfronten før PSV-braget

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share