Blind er glad for samarbejde med Smalling

Daley Blind er overbevist om, at sin fodboldopdragelse på Ajax Amsterdams berømte akademi gør ham i stand til at kunne tilpasse sig nye positioner på banen.

Hollænderen må regnes blandt de mere alsidige spillere på Uniteds hold. En type som Louis van Gaal sætter stor pris på. Han har fungeret både på venstre back, den centrale midtbane og nu altså i midterforsvaret.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I midterforsvaret har makkeren, Chris Smalling, høstet store roser, og han kom på månedens hold i Premier League for september måned. Blind har da også gjort det pænt i sin nye rolle. Selv føler han også, at det er gået godt.

– Jeg prøver at gøre mit bedste. Jeg har tiltro fra manageren, hvilket giver mig stor selvtillid. Det er gået godt ved siden af Chris. Vi er forskellige typer, og jeg gør det på min egen måde, men jeg kan lære meget af ham, udtaler han til MUTV.

Pladsen i det centrale forsvar er ikke uvant for hollænderen, da han også spillede der nogle gange i sin tid i Ajax. 

– Jeg er glad for, at jeg i Ajax fik lov at spille mange forskellige pladser. Det har hjulpet mig til at blive den spiller, jeg er i dag. 

Blind er i gang med sin anden sæson i klubben, efter han i sidste sæson blev hentet i Ajax som et af de mindre prominente navne, der blev købt den sommer.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carrick misser landskamp

Næste artikel

Saha: Martial giver United fart i angrebet

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share