Saha: Martial giver United fart i angrebet

Den tidligere Manchester United-spiller Louis Saha mener, at nyindkøbet Anthony Martial kommer til at give United den fart, som de har manglet i angrebet.

Manchester Uniteds køb af Anthony Martial har fået en del opmærksomhed – særligt på grund af den høje pris. Netop prisen betyder, at der er store forventninger til Martial, men den tidligere Manchester United-spiller Louis Saha tror på, at den 19-årige franskmand kan leve op til dem.

– Han har fart og styrke, og så har han en ungdommelighed i sig, så han kommer til at overraske en del forsvarsspillere, fordi de ikke kender ham. Det er en stor gevinst for United, og det er det, de har brug for, fordi de har manglet fart foran til tider, siger Saha ifølge Sky Sports.

– I Frankrig kalder vi ham den næste Thierry Henry, fordi han kan spille til venstre og til højre, og han er rigtig god på bolden. Han kan udfordre tre-fire spillere uden problemer. Han har evnerne til at vinde trofæer for Manchester United. Det tror jeg på, men jeg vil ikke lægge for meget pres på ham, siger han.

Martial nåede trods sin unge alder at spille 70 kampe for Monaco, som han scorede 15 mål for.

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Blind er glad for samarbejde med Smalling

Næste artikel

Casillas langer ud efter United

ANNONCE