Blind er glad for sin rolle

Uniteds hollandske defensivspiller, Daley Blind, er glad for sin rolle under Mourinho, efter han ikke blev spået mange chancer, da portugiseren blev manager

Der er ikke mange United-spillere så alsidige, som Blind er det. Hollænderen bliver i øjeblikket brugt på venstreback, eftersom Luke Shaw er ude med en skade. I starten af sæsonen blev Blind brugt i det centrale forsvar.

Efter at den nye Premier League-sæson er vel i gang, er United at finde på en øjeblikkelig 6. plads. Blind er glad for at have spillet mange kampe men ikke helt tilfreds med holdets position. Særligt gårsdagens kamp nager hollænderen.

– Jeg kan spille både på backen og i midten. Jeg gør altid mit bedste, og jeg prøver på at være god på bolden og sørge for, at modstanderen ikke bliver farlig. Jeg vil bare spille og hjælpe holdet.

– Det var ikke det bedste resultat i går, men vi spillede en god kamp. Nu ser jeg bare frem til det spændende program efter landskampspausen. Det er derfor, man gerne vil spille for United, siger Blind til The Mirror.

Efter landskampene venter først Liverpool ude og dernæst Chelsea på Stamford Bridge for United.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United beder Armenien spare Mkhitaryan

Næste artikel

Herrera støder til Spanien-trup

ANNONCE