Blog: De sidste åbningstimer

Vi er gået ind i de sidste timer. I dag lukker det engelske transfervindue, og så er slut med spillerhandler ind til midnat den 31. december. Rygter om…

Vi er gået ind i de sidste timer. I dag lukker det engelske transfervindue, og så er slut med spillerhandler ind til midnat den 31. december. Rygter om Rodwell varer ved, men uret tikker.

I dag, tirsdag, bryder helvedet løs. Lukkeloven sætter ind.

Vi er ramlet ind i et umådeligt stille transfervindues sidste timer.

Manchester United har taget imod engelske Chris Smalling, den mexicanske kult-helt Javier “Chicharito” Hernandez og den åbenlyse superstjerne Bébé fra Portugal.

Men smider Sir Alex Ferguson mon en lille besked til rivalerne i dag, så Manchester United også ser decideret forstærket ud på papiret inden den kommende sæson?

Tom Cleverley ligner en mand, de er på vej på lejekontrakt i Wigan. Betyder det, at vi skal have en ekstra central midtbane?

Betyder det, at vi i dag vil få præsenteret Real Madrid-udskuddet Rafael van der Vaart?

Det hele ender
Today at 6pm. Så klokken 19 hos os danskere, eller præcis ved midnat her i det kaotiske Bangkok, hvor jeg befinder mig.

Så er det slut for handler i England ind til den 31. december ved midnatstid. Altså der, hvor de fleste af os nok står og kaster med knaldperler og sipper til astien og ryger 22 kroners-cigarer nede fra den lokale SPAR købmand.

Forrige artikel

De sidste åbningstimer

Næste artikel

Officielt: Cleverley ny Latics-lejesvend

ANNONCE