Bosnich: Hav tålmodighed med Mourinho

Den tidligere United-målmand Mark Bosnich er sikker på, at José Mourinho er manden, der kan få titler tilbage til Old Trafford.

Manchester United vandt meget skuffende ikke et eneste trofæ sidste sæson. Men det betyder ikke, at man skal miste tilliden til træner José Mourinho, mener Mark Bosnich, der i to omgange har været målmand for klubben.

– Støt José Mourinho. Han blev sidste sæson nummer to efter Manchester City, der har råd til alle og kan købe det hele. Nogle gange skal man være tålmodig.

– Jeg ønsker ikke, at klubben skal ende i en situation som Liverpool, der efter mange års succes pludselig blev desperate og bare ændrede tingene og skiftede træner hurtigt. Tro på Mourinho, for han er en vinder, og han bringer de gode tider tilbage, siger Bosnich ifølge Goal.com.

Den tidligere målmand minder om, at Manchester United-fans tilbage i 1990 – hvor han selv var i klubben – krævede Sir Alex Fergusons afgang, men klubben var tålmodig, og resten er historie, som han siger. 

– Folk skal også huske, at United i forrige sæson vandt tre titler, og det er en fantastisk præstation, uanset hvilken klub man snakker om.

José Mourinho og en lidt decimeret United-trup er denne uge startet på preseason. Mange spillere har været eller er stadig i gang med VM-slutrunden. De vil løbende støde til truppen.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Nye kontrakter til to akademispillere

Næste artikel

Thailandsk fodboldhold inviteret på Old Trafford

ANNONCE