Bradford-manager vil trække United

Spørger man Bradford Citys manager Phil Parkinson, hvilket hold han helst vil trække i næste runde af FA Cuppen, er han ikke i tvivl: Manchester United.

Bradford City er i gang med en spektakulær FA Cup-sæson. Først sendte League One-klubben Chelsea ud af pokalturneringen, og i dag røg Sunderland samme vej. Nu er man klar til sjette runde, og der er ikke megen tvivl om, hvem holdets manager helst vil møde. 

Når der i morgen aften bliver trukket lod, vil Phil Parkinson allerhelst have besøg af Manchester United, selv om klubbens ledelse formentlig foretrækker noget andet.

– Vi ville elske Man United. Bestyrelsesformanden vil foretrække en udebane hos en stor Premier League-klub, men jeg vil spille på hjemmebane. Hvis vi rammer den rigtige tilgang, har vi en chance mod hvem som helst, siger Parkinson ifølge Daily Mirror.

En udekamp er attraktiv for Bradford, da kampindtægterne deles mellem de to hold, og mandskaber som United og Arsenal tjener mange millioner på sine hjemmekampe. Men Parkinson tror på, at hans hold kan slå alle hjemme på Valley Parade, hvor Sunderland også måtte lade FA Cup-livet i dag. 

– At have 24.000 her på Valley Parade er som at komme tilbage i tiden. Tre sider af stadion synger for holdet. Vi spiller med engagement. De trækker trøjen over hovedet med stolthed. Vi spiller hver kamp og giver alt, hvad vi har, siger manageren.

Før hans ønske kan blive opfyldt, skal United naturligvis besejre Preston North End i morgen aften.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gowling forventer spændende cup kamp

Næste artikel

Rejste 10.000 km og tilbød nyre for at se United-kamp

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share