Gowling forventer spændende cup kamp

Manchester United står i morgendagens FA Cup runde overfor endnu et lavere rangerende hold. Alan Gowling tror på, at Manchester United kan gå hele vejen i turneringen, men han tror, at de får kam til håret i morgen.

Navnet Alan Gowling får nok ikke klokken til at ringe hos mange United fans. Dog spillede han i sin tid for både Manchester United og morgendagens modstander, Preston North End, og han scorede begge mål i holdenes seneste indbyrdes opgør tilbage i 1972. 

– Jeg tror, jeg spillede midtbane dengang i 1972, men jeg husker ikke så mange detaljer fra kampen. Jeg husker, at begge mine mål faldt sent i kampen. Begge efter der var spillet 80 minutter, udtaler han til manutd.com

– Der var samtidig en fantastisk atmosfære. Det var en cup-kamp værdigt. For Preston var det deres “finale”, mens vi måtte rulle ærmerne op for at overkomme deres gejst og vilje. Vi skulle håbe på at vores evner og styrke var nok til at sikre sejren. 

Om kampen i morgen minder Alan Gowling om, at det samme kan gøre sig gældende, når det igen er en “David mod Goliath” kamp. 

– Det er to klubber med megen tradition, og det i sig selv er med til at gøre kampen spændende.

Kampen bliver spillet på Prestons hjemmebane, Deepdale, klokken 20:45.
 

Forrige artikel

Wenger: LVG behøver ikke forsvare taktikken

Næste artikel

Bradford-manager vil trække United

ANNONCE