Slut med VIP-pladser på Stretford End: Nu lukkes flere fans ind

Manchester United erstatter VIP-siddeområdet i Stretford End med almindelige adgangssæsonkort ved afslutningen af 2023/24-sæsonen, efter konsultation med klubbens fans’ Advisory Board.

Det ser for en gangs skyld ud til, at Manchester United-ledelsen har lyttet til deres fans. For efter krav fra fansene er det nemlig slut med VIP-sæder efter 2023/24-sæsonen. Det bekræfter Manchester United på sin hjemmeside.

I stedet for VIP-gæster vil flere med normale Stretford End-billetter blive lukket ind på det ikoniske stemningsafsnit i et tiltag om at forbedre stemningen. Et tiltag søsat af klubbens fans Advisery Board, og nu også i samarbejde med Manchester United.

– Fans og fangrupper, inkl. MUST og TRA, har længe kæmpet for, at vi skal fjerne VIP-sæderne fra hjertet af Stretford End og gøre dem til standardbilletter og derfor mere tilgængelige for alle fans, siger Rick McGagh, leder af fanengagementet i Manchester United.

– Vi har lyttet og er enige om, at så mange fans som muligt skal have chancen for at være en Stretford Ender. Vi har arbejdet med vores fans’ Advisory Board i de seneste måneder for at få dette til at ske, og vi ser alle frem til et endnu højere Stretford End-afsnit fra august 2024.

Hvor stor en forskel tror du, dette tiltag kommer til at gøre for den til tider udskældte stemning på Old Trafford? Opret en bruger og giv dit besyv med i k0mmentarfeltet under artiklen – så er du med i konkurrencen om en United-trøje.

1 kommentar
  1. Fedt tiltag, stemningen på Ole Trafford er blevet bedre men kan sagtens få et eller to nøk mere op…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Brandvarm Højlund drømmer om United-skifte

Næste artikel

Sky Sports: United forhørte sig om Griezmann i sommer

ANNONCE